profile picture

Carina    Mars 31, 2022    5 mins

Bästa Stegen För Perfekta Ögonbryn Hemma [5 STEG]

Tillbaka till alla inlägg

Kort om innehållet

  • Vad är ögonbrynsfärgning?
  • 5 enkla steg för profesionella DYE ögonbryn hemma
  • Slutsats

Kvinnor som har ljusblonda ögonbryn verkar ofta osäkra och vill göra sina ögonbryn mer framträdande. Många metoder är tillgängliga som får dina ögonbryn att se fylligare och tjockare ut, men den mest bekväma och långvariga metoden är ögonbrynstoning. Med lite material och lite extra kunskap från oss, kommer alla dina babyhår som annars är osynliga fylls ut, och omedelbart får dina ögonbryn den perfekta formen.

Ögonbrynsfärgen på salongen kostar flera hundratals kronor för ett salongsbesök. Detta är verkligen inte en stor sak när det gäller tid och pengar, men det känns onödigt oavsett. Du kan lär dig hur du färgar dina ögonbryn hemma själv istället, så kan du spara dina pengar och några onödiga resor till salongen. Det följande är några tips och tricks som lär dig hur du färgar din ögonbryn hemma.

nagel gel manikyr

Vad är ögonbrynstoning?

Ögonbrynstoning av ögonbryn använder semipermanent färgämne och är använd vid tillfälligt förbättra formen och looken på dina ögonbryn genom att gör dem mer framträdande. Många spenderar mycket tid och pengar att köpa sminksatser som lovar att göra sina ögonbrynen ser perfekta ut medans färgning av ögonbryn ger samma resultat som vilken smink som helst, men de sparar tid och pengar. Du kan enkelt ögonbrynstona dina ögonbryn hemma bara genom att följa några enkla steg som anges nedan:

5 enkla steg för att professionellt färga dina ögonbryn hemma.
  • Välj färg: Den viktigaste delen av hela processen är att välja rätt färg för dig själv. Testa färgen på din handled eller någon annan del av din kropp innan du applicerar den på ditt ansikte. Det kommer att berätta färgen och eventuell kemiska reaktionen. Använd Växtbaserade färgämnen om du har känslig hud.
  • Förbered dina ögonbryn: Förbered dina bryn för färgningsprocessen innan början. De flesta färgämnena är inte lösligt i olja, så det är en bra idé att applicera olja runt omkring dina ögonbryn. Det kommer att hjälpa till att applicera färgen rent på kanter utan att krångla.
  • Påbörja att måla ögonbrynen: Att måla eller färga dina ögonbryn är den roligaste delen av processen. Men den här delen är också mycket känslig och kräver din fulla uppmärksamhet. Påbörja att applicera från kanterna. Gör den skarpa gränsen väldigt försiktigt, fyll sedan i färgen på ögonbrynen och du är nästan klar.
  • Upprepning: Applicera färgämnet minst tre gånger om och om igen för att ge dig långvariga resultat. Vänta i cirka 3 minuter innan du börjar applicera den andra skikten. När du är klar, torka av den med bomull i motsatt riktning mot håret.
  • Gör extra om ifall det behövs: Om du vill att din färg ska stick ut mer, gå en runda till. Det är inget fel med att upprepa en process för att få önskat resultat. Du kan färga även vissa delar av dina ögonbryn längre än andra, beroende på vilka resultat du vill ha. I slutändan, se till att allt kan gå av.
nagel gel

Slutsats

Att färga dina ögonbryn är en enkel process som kan göras hemma väldigt enkelt. Färgning av ögonbrynen hemma istälelt för en salong kommer att spara både pengar och tid. Resultatet kommer vara förvånansvärt bra och du behöver att gå till en salong för att försköna dina ögonbryn. Följ bara dom enkla stegen som nämns ovan för att få det fantastiska färgade ögonbrynen.

Älskar du BUS? Dra slidern och se vad som passar dig! 😍

* Vi tar fram bästa brun utan solet för dig

Samlade favoritprodukter till bäst pris