Tips från andra bloggar

Word of mouth is the best!
Att få tipsen från andra online är det bästa sättet att hitta dom bästa brun utan sol produkterna. Det finns många tips och vi kommer med nya steglöst! Nedan finner du tips från andra bloggar som vi har tagit fram och du kommer säkert hitta något du giller och behöver!

För kommande månad har vi valt att ta fram tips av hudspecialisten Frida Abrahamsson, där hon har ett solklart val!

img

Vita Liberta Fabulous Self Tanning Mist

Måste jag välja en, då är det Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist. Den är så otroligt smidigt för det första, jag har inte ens en gång lyckats misslyckats.😉 Ett par spray över ansiktet och du har en härligt solkysst hud efter ett par timmar. (här är det såklart viktigt att hålla lite avstånd från huden när man mistar, annars kan det nog bli lite ojämnt och randigt). Oparfymerad och ger en väldigt fin naturlig ton. Denna kan man ju använda både för ansikte och kropp vilket jag tycker är toppen – jag använder den framförallt för ansikte, dekolletage, händer och fötter!
Händer och fötter är annars partier som är väldigt svårt att få ett jämnt brun utan sol resultat på, då är en mist kanonsmidigt!

Vill också flika in Clarins Golden Glow Booster Body, wow – dessa gyllene droppar ger en lätt gyllene ton till huden. Fler droppar om du önskar en mörkare ton, mixa med din bodylotion, supersmidigt och så fint resultat! Dessa droppar använder jag gärna lite mer ofta för att bibehålla men brun utan sol lite längre. Då och då använder jag gärna en BUS i mousseform, gärna transparent som H2O Hydrating Mousse. Denna ger en varm gyllene ton som jag gillar. En väl peelad och återfuktad hud är nyckeln för att lyckas med din BUS, och ingen stress vid applicering! 😊

Mvh Frida från Hudspecialisten