profile picture

Carina    April 16, 2021    2 min

Brun Utan Sol Tabletter Eller BUS?

Tillbaka till alla inlägg

Nu när solen börjar komma fram på dom mysiga vårdagarna så är det superlockande att vara ute i solen och jobba på brännan ute på altanen och många ha börjat fråga om man kan ta brun utan sol tabletter istället för att ta en spraytan. Många frågar även om det är bra att ta tabletter för att bli brun och om det fungerar som det ska och vi tänkte gå igenom dessa frågor!

få bort brun utan sol

Vad ska man göra och inte göra då?

Det finns många produkter som gör samma sak, bland annat brun utan sol-tabletterna maxosol som är ett kosttillskott för att få en bra hy och hår och den ska även vara bra för brännan. Men är det farligt att ta såna tabletter för att bli brun? Det är godkända tabletter och det är egentligen ett kosttillskott som innehåller stor mängd mineraler. Det som dock är farligt är att vara ute i solen för mycket, speciellt nu när solen ligger lågt och man kan vara ute i solen länge utan att bränna sig. Man bör egentligen inte vara ute i solen allt för länge då det kan skada både huden och hälsan.

Fresh Start Self Tan Eraser 200 ml

Maxosol

30 st kosttillskott

Brun utan sol spray eller en vanlig spray tan är något som vi alltid rekommenderar istället. Det är mycket säkrare och man får en mycket jämnare bränna, riskerar inte hudsjukdomar och minska även risken för fula brännskador. Även om brun utan sol tabletter är skonsamma i sig så är det inte bra att vistas ute i solen allt för mycket, precis som solarium - vilket är mycket skadligt för huden.

Alla produkter som vi rekommenderar på sidan är noga utvalda och våra favoriter är alltid listade här på kvinnorna.se. Vi tar även in rekommendationer från våra läsare för att hela tiden vara uppdaterade på dom bästa produkterna!

Älskar du BUS? Dra slidern och se vad som passar dig! 😍

* Vi tar fram bästa brun utan solet för dig

Samlade favoritprodukter till bäst pris