profile picture

Carina    Januari 27, 2021    3 mins

Så läng håller ditt brun utan sol!

Tillbaka till alla inlägg

Vad vi går igenom idag

  • Mängde BUS du använder
  • Vilken typ av du använder
  • Använder du rätt produkter?

Under många år har brun utan sol varit en självklar skönhetsprodukt att använda till vardags och det är något som är riktigt snyggt. Att gå runt med en skönhetsglans och en kakao-brun nyans tycker jag är helt underbart och fantastiskt. Jag har testat olika typer av produkter och det är vissa som är bättre än andra i många olika plan, så att hitta dom bästa produkter följer verkligen inte en enda regel. Det kan vara att man är ute efter en BUS som luktar lite, en som håller väldigt länge eller en som är enkel att ta bort. Sen vill man självklart ha en brun utan sol till ett bra pris också.

Tittar man på priset på produkterna så är det väldigt viktigt att ha en produkt som håller länge, så då kommer verkligen frågan - hur länge håller brun utan sol? Vilka produkter är dom bästa för att inte behöva smörja in sig lika ofta och hur länge håller verkligen en flaska brun utan sol? Det ska vi svara på!

bus som håller länge
  • 1. Använder du för mycket direkt?
  • 2. Mousse eller lotion?
  • 3. Produkter som håller längst

Älskar du BUS? Dra slidern och se vad som passar dig! 😍

* Vi tar fram bästa brun utan solet för dig

Använder du för mycket direkt?

Det första som man ska tänka på är att man kanske använder för mycket brun utan sol vid applicering. Det är väldigt förekommande att man klämmer ut en hel flaska bus för varje användning, och det är inte alls hur man ska göra. Det är viktigt att tänka på att resultatet inte kommer direkt, speciellt med lotion. Det kan ta upp till 12 timmar innan man appliceringen har utvecklats färdigt på kroppen. Lär dig produkten som du använder och skapa en vana för att se när resultatet har kommit och hur mycket det behövs!

Vilka produkter använder du, mousse, lotion eller mist?

Det skiljer sig väldigt mycket på mousse, lotion och spray tan. När man förslagsvis tar mousse så ser man en överdriven effekt direkt och det ser ut att man är kolsvart och under några timmar/efter en dusch så försvinner en stor del. Vid användning av lotion så ser man inte resultatet direkt och man får vänta några timmar för att bli brun. Det är viktigt att veta skillnaden så att man inte förväntar sig resultat direkt.

Produkter som håller längst

Det skiljer sig stort på vilken typ av brun utan sol man använder för att det ska hålla länge, men det viktigaste är att använda rätt produkter. Ida warg har riktigt bra produkter som håller väldigt länge, upp till en vecka har jag haft mina resultat, fläckfria. Andra märken som är riktigt bra och är inne just nu är Bronza Mousse Natural, vilket har gett riktigt bra resultat. Med den så måste man verkligen tänka på att duscha efter en timma för att få ett naturligt resultat, ju längre tid man väntar detta intensivare blir det.

Hoppas detta hjälpte och att ni får en toppen bränna. Kolla igenom vårt sortiment av bäst brun utan sol som vi har listat för att du ska kunna hitta domo bästa produkterna för just ditt behov.

Sommarens vinnare!

Bronza Mousse Natural 200 ml

Vi inleder sommaren med enlit oss den bästa brun utan solen på markanden idag. Vi ger den 4.8/5, vilket är ett toppen. Man får riktigt bra resultat av Bronza Mousse och vi älskar verkligen Bronza. Recensioner vi hittar på olika plattformar visar man kan lita på denna produkt!

Samlade favoritprodukter till bäst pris