profile picture

Carina    Maj 05, 2021    2 mins

Exfoliering Och Brun Utan Sol? Enkel Förklaring!

Tillbaka till alla inlägg

Det finns väldigt många bra sätt att förbereda sig för sin brun utan sol session och ett utav dom bästa sätten som man har hört är att exfoliera sin kropp. Men vad är det egentligen? Exfoliering. Bara ordet är läskigt, men det är mycket enklare än vad det låter som.

få bort brun utan sol

Det är egentligen en skönhetskur som man går igenom när man vill förbereda kroppen för bland annat en riktigt bra bus-session, det är en benämning för processen av att peela, skrubba och djuprengöra kroppen. Det bästa sättet för att exfoliera kroppen och ansiktet är att använda en riktigt bra skrubb eller en skrubbvante och smörja hela kroppen från topp till tå, även ansiktet och i nacken. Det är viktigt att vara försiktig ifall det känns konstigt eller om huden är känslig, då får man dra med en lätt handduk istället.

Det finns även syror och andra krämer som har en exfolierande ingredienser i sig som gradvis exfolierar huden. Men glöm inte att kolla upp ordentligt och testa på ett litet hudområde innan du smörjer in hela kroppen då dessa oftast är ganska starka.

När ska man göra det?

För att få dom bästa brun utan sol resultaten så ska man vara väl förberedd innan man påbörjar. Exfolieringen är mest lämplig att göra dagen innan så att alla döda hudceller försvinner från huden så att man kan lägga på ett snyggt lager bus utan att skapa några ojämna ytor på kroppen. Ida Warg har en fantastisk kroppsskrubb Vitalizing Enzyme Body Peel som vi har tagit fram som en utav våran favorit. Det är något som man kan lita på och den är även 100% Vegan, vilket är superviktigt för både djurent och miljön. Hoppas ni har en bättre bild om vad exfoliering är och hur man gör det före sin kroppsbehandling i form av peeling!

Älskar du BUS? Dra slidern och se vad som passar dig! 😍

* Vi tar fram bästa brun utan solet för dig

Samlade favoritprodukter till bäst pris