profile picture

Carina    Mars 27, 2021 [uppdaterad]    2 min

Få bort brun utan sol - 4 ENKLA TIPS 2022!

Tillbaka till alla inlägg

Kort om innehållet

4 snabba

  • Viktigt att inte skrubba!
  • Tandkräm funkar för fläckar
  • Citronen är en effektiv teknik
  • Obarmhärtiga produkter och removers

Har du haft oturen och fått fläckar efter att du använt brun utan sol? Det är helt vanligt och det kan hände dom bästa! Att få bort brun utan sol är verkligen inte det enklaste och man måste ha tålamod när man testar olika knep för att enkelt få bort sitt bus.
För vissa kan det ta lite längre tid och vissa fläckar kan sitta så hårt att det nästan känns omöjligt att få bort, samtidigt som man inte vill förstöra sin befintliga applicering!

Nedan har vi tagit fram 4 enkla knep för att få bort brun utan sol på bäst sätt. OBS: Bli inte rädd att av att använda brun utan sol fler gånger, det är bara att göra om och göra rätt!

få bort brun utan sol

Kort om innehållet

4 snabba

  • Viktigt att inte skrubba!
  • Tandkräm funkar för fläckar
  • Citronen är en effektiv teknik
  • Obarmhärtiga produkter och removers

Älskar du BUS? Dra slidern och se vad som passar dig! 😍

* Vi tar fram bästa brun utan solet för dig

FILA "SKRUBBA" EJ

När man ser dom överdrivet bruna fläckarna på handflatorna eller på andra synliga delar av kroppen så vill man verkligen få bort det direkt och det första man kommer till tanke på att anävnda är en fil, skrubb eller liknande - GÖR INTE DET!
Risken är otroligt stor att man skadar huden och att det blir likt en brännskada istället och ärrbildningar, dett är självklart ifall man gör det allt för hårt, men att riskera detta är inte alls bra. Sen kommer det även kunna bli fler ojämnheter på huden och risken att det ser helt fel ut är inte alls snyggt.

Börja istället meda att ta en varm dusch och för öppna porer och därefter tvätta dig väldigt noggrant i varmt vatten, torka dig noggrant med en torr handduk för att få bort första lagret av din brun utan sol bränna.

skrubba bort brun utan sol

TANDKRÄMSTEKNIKEN

Skulle du inte få bort tillräckligt av att ta en dusch, prova då istället med tankrämstekniken. Det må låta konstigt, men det är helt vanlig TANDKRÄM! Det är väldigt effektivt och det innehåller blekninsmedel som bleker bort fläckarna som du har. Applicera tandkrämen på en våt handduk och skrubba på dom fläckiga områdena, detta kommer garanterat att hjälpa dig. Försök att hitta en bra tandkräm som inte har några färger, helst helvit färg.

tandborste

CITRONEN

Citronsaft är inte bara bra för immunförsvaret, det hjälper även att få bort brun utan sol fläckarna! Pressa ut saften och applicera det på en blötlagd handduk, helst i varmt vatten. Därefter kan du använda handduken för att gnugga bort brun utan solet. Denna metod är väldigt effektiv och den bör inte användas på känsliga områden.
Det fungerar för att jämna ut mindre fläckar och det är inte alls den teknik du ska använda för att få bort brun utan sol helt och hållet, då ska man använda sig av removers från kända produkter som man kan lita på och dessa har vi tagit fram här.

citron

COCOA BROWNS FRESH START SELF TAN ERASER

Om inget utav dessa tips fungerar som du önskar så finns det även en grym produkter som vi rekommenderar. Den kan du köpa på många ställen och den heter vi på gör reklam för och starkt rekommenderar är Cocoa browns Fresh Start Self Tan Eraser, vilken är grym för att göra jobbet.

En del av [Hur man får bort brun utan so 2022]

Samlade favoritprodukter till bäst pris