profile picture

Carina    Juni 15, 2021    2 min

Sova Med Brun Utan Sol? Tips 2022!

Tillbaka till alla inlägg

Hur man lyckas med att att sova med brun utan sol

4 snabba tips

  • Sov på en handduk
  • Busa dig på morgonen eller dagen och duscha innan du går och lägger dig
  • Skaffa en heltäckande pyjamas
  • Leta rätt på en Brun utan sol som inte färgar av sig

När man köper nya lakan som inte överlever första natten!

Vi har precis köpt in nya lakan och dom var inte billiga. Superfina lakan direkt från MIO av riktigt hög kvalité landade på sängen innan sängdags - supersköna gjorda av bomullssatin och ett riktigt komplett kit.

Innan sängdags var det dags för mig att gå igenom en riktigt bra brun utan sol behandling och när det var dags att lägga sig så hade jag inte alls i tanken om att jag precis skulle begå ett stort misstag. Jag la mig i den nybäddade 160 cm breda sängen och kurrade in mig i våra nya lakan och dagen efter, utvilad och nöjd så kollar jag på kudden - brun fläck. Därefter lyfter jag på täcket och där är det ännu värre, hela täcket är brunt på insidan. Mina lakan är fläckiga och helt förstörda - vilken start på veckan va!?

få bort brun utan sol

Sååå, nu har jag testat att tvätta dessa och det gick ju precis som förväntat, fina kvarstående fläckar på mina nya lakan. Det var dags att komma på en taktik för att ta brun utan sol utan att smutsa ner lakan. 

Här kommer lite olika tips som dom flesta kanske redan tänkt på men jag delar gärna med mig, 

1. Handduken
Lägg en handduk på den platsen som du kommer sova på. Detta är bara en grund som du kan testa som funkar mot lakanet - dock inte lika effektivt mot sömngångaren!

2. Morgonbusaren
Busa dig på morgonen eller dagen och duscha innan du går och lägger dig, då har du hunnit bygga upp din bränna och förhoppningsvis fått bort överflödig produkt som färgar av sig. 

3. Sov med pyjamas
Om temperaturen är lite kyligare (som den är under den mesta tiden i Sverige) så kan man även ha en heltäckande pyjamas. Det är smart om man inte har en tokdyr pyjamas, för den kommer att ta smällen!

4. Brun utan Sol som inte färgar av sig
Leta rätt på en Brun utan sol som inte färgar av sig (men var även här lite källkritisk). Ofta så har olika typer av Instant Tan bus en extra mycket avfärgning, så ha det i åtanke!

Älskar du BUS? Dra slidern och se vad som passar dig! 😍

* Vi tar fram bästa brun utan solet för dig

Så vilken SKA man använda för att inte förstöra sina lakan?

Den som vi har använt och tycker är ett safe card är Ida Warg Self Tanning Body Lotion. Tänk på att i allmänhet så är det instant som färgar mer. Andra produkter så som Cocoa-brown mousse kan också vara en lakan-bov! :)

Samlade favoritprodukter till bäst pris