profile picture

Carina    April 29, 2021    2 min

Fungerar Brun Utan Sol Tabletter? Ta En Morot!

Tillbaka till alla inlägg

Jag har alltid använt mig av brun utan sol spray eller mousse - men tabletter är något som jag inte använt lika mycket förut. Det har varit mycket som jag har funderat på, bland annat om det ens fungerar lika bra? Eller är det farligt? Kan man ta såna tabletter blandat med annat? Det är inte så lätt att veta och man vågar ju inte ta vilka kosttillskott som helst. Den stora faktorn som brun utan sol tabletter innehåller är jö betakaroten, som är egentligen karoten, vilket egentligen är morötter, från wikipedia: En karoten, stundom, karotin (från latin carota, "morot")osv. Lite roligt ändå, men egentligen är det kosttillskott av morötter som man får i sig, så varför ska man inte bara äta massa morötter istället? Fungerar brun utan sol tabletter bättre??

få bort brun utan sol

Varför inte bara äta morötter?

Jag har försökt att hitta källor online om det verkligen är farligt eller om det kan orsaka några komplikationer, men jag hittade ingenting som jag vågar dela med mig av. Men mycket tyder på att det är mycket hälsosammare att äta morötter istället för att ta massa tabletter. Här på brunutansolsverige är vårt fokus på att bli brun, och är det något som vi vet FUNGERAR BRA ska delas med i våra blogginlägg. Så våra rekommendationer är att hålla er till morötter eller brun utan sol spray/mousse istället. Det är det mest säkra sättet att hålla sig till en jämn bränna och att inte behöva testa på nya saker hela tiden!

Vi kommer självklart att kolla upp mer information om brun utan sol tabletter och dela med oss mer och mer i våra inlägg. Hittar vi något som kan vara farligt eller att det fungerar dåligt, då kommer vi skriva det så fort som möjligt och dela med oss dom bästa produkterna - men än så länge, kolla nedan på brun utan sol produkter eller gå till närmaste Livs och köp några morötter :)

Älskar du BUS? Dra slidern och se vad som passar dig! 😍

* Vi tar fram bästa brun utan solet för dig

Samlade favoritprodukter till bäst pris