profile picture

Carina    Januari 12, 2022    3 min

Sminka dig med brun utan sol [2022]

Tillbaka till alla inlägg

Kort om innehållet

  • Sminka sig med brun utan sol?
  • Fake fräknar och contour med bus
  • Våra tips

Vad är det egentligen? Funkar det?

Har ni någonsin hört om att man kan sminka sig med brun utan sol? Det är ett hett ämne som många influencers har börjat med och det är blir väldigt snyggt, speciellt när man vill skapa tydliga linjer för contour eller fräknar bland annat.

Vi har själva testat att sminka oss med BUS och det fungerar helt utmärkt, men självklart kan det bli väldigt fel - så det gäller att veta vad man håller på med så att man inte går med ett en stor brun fläck i ansiktet!!

brun utan sol fake fräknar contour

Här kommer några enkla tips om hur du kan sminka dig med brun utan sol

Oftast så har man en brun utan sol för kroppen och en för ansiktet, tips på dessa är Ida Wargs Extra Dark Mousse till kroppen och Ida Wargs Lotion till ansiktet.
När man applicerar lotion i ansiktet kan man göra de med bara händerna och sedan tvätta noggrant efter. Sedana tar man fram sin handske och smörjer in kroppen med moussen. När du är klar med kroppen så har förhoppningsvis ansiktets lotion också hunnit torka lite, nu är de dagt för contour. Beroende på vad du har för BUS produkt så behöver du inte nödvändigtvis ta mer på handsken men här får du känna dig fram lite. Men Ida Wargs Extra Dark Mousse är de oftast kvar produkt på handsken och eftersom den är ganska mörk så räcker detta lager. Du tar helt enkelt samma handske som du använt till kroppen och applicerar i de områden i ansiktet som du vill ha lite mörkare. Det går att göra contour med alla brun utan sol produkter och man får testa sig fram lite och se hur mörkt man vill ha men detta är ett av tillvägagångssätten.

Såå, kortfattat:

  • BUS:a ansiktet med lotion med händerna och Extra dark mousse på kroppen med en handske
  • Låt det torka, stressa inte!
  • Använd "resterna" från samma handske du hade till kroppen för att göra fina käklinjer efter dina former

Tänk på att den du använde på kroppen är fetare än den du hade på ansiktet, så det kommer alltid en risk att man från finnar från brun utan sol. Men tar du bara lite grann och har en lotion på innan så blir det inga problem!

För att få fram riktigt fina fräknar kan du enkelt göra det med att doppa en sminkborste i din en klick brun utan sol, helst mousse och sedan skvätta mot ansiktet, detta finns de massor med instruktioner/How To på youtube ifall mer vägledning behövs.

Dra slidern och se vad som passar dig! 😍

*Vi tar fram bästa brun utan solet för dig

Sommarens vinnare!

Bronza Mousse Natural 200 ml

Vi inleder sommaren med enlit oss den bästa brun utan solen på markanden idag. Vi ger den 4.8/5, vilket är ett toppen. Man får riktigt bra resultat av Bronza Mousse och vi älskar verkligen Bronza. Recensioner vi hittar på olika plattformar visar man kan lita på denna produkt!

Samlade favoritprodukter till bäst pris