profile

Carina    Mars 22, 2022    5 min

TOP 4 Lash Lift Kit [Du-Måste-Känna-Till!]

Tillbaka till alla inlägg

Kort om innehållet

 • Vad är en lash lift?
 • Top 4 bästa lashlift kitten
 • Vad finns det mer?

När franslyft blir mer och mer populärt, har många frågan, "vilket är det bästa lash lfitet?" Du har säkert provat falska ögonfransar eller förlängningar och märkt skadan de ger på dina ögonfransar. Lyckligtvis finns det nu ett enklare och mer naturligt sätt att få dina ögon att se dramatiska ut, ett kit för lash lift. Det gör dina naturliga ögonfransar perfekt böjda och du behöver inte ens mascara, vilket är såå skönt! Det är enklare än vad du tror och du kan göra det hemma, men då måste du känna till några utav dom bästa lash lift kitten där ute.

Vad är ett lash lift?

Ett lash lift är också känt som ögonfranspermanent är en semipermanent skönhetsteknik som ger dina naturliga ögonfransar en vacker uppvikt lock. Varaktigheten av ett ögonfranslyft varar i 2 till 3 månader. Detta är den normala livscykellängden för dina ögonfransar efter att den helt nya uppsättningen ögonfransar har vuxit fram. Ögonfranslyft är ett bra alternativ för dem som regelbundet använder falska ögonfransar eller förlängningar. Du kan få dramatiska ögon 24/7 genom att välja ett ögonfranslyft.

lash lift

Dom bästa kitten för lash lift hemma

 • Lashlift med keratinbehandling

  Ett professionellt keratinfranslyft har allt du behöver för att få ett starkt ögonfranslyft som kan hålla längre utan att skada dina naturliga fransar. Produkten innehåller inget hårt material som kan skada din hud så det är bra för alla hudtyper. Som namnet indikerar används detta kit endast av proffs, försök inte använda det själv hemma. Resultaten av detta franslyftset håller i upp till åtta veckor utan retusch. Vi har inget samarbete med dessa, men kolla gänra in någon sådan salong som har dessa tjänster!

 • Lomansa Permania Eyelash Lift Kit

  Lomansa permania kit är väldigt lätt att använda och du kan böja dina ögonfransar hemma med hjälp av detta kit. Processen består av tre enkla steg inklusive lash lifting lotion, lash setting lotion och fransessens. Satsen kommer även med ett lash lifting ashesion som är vattenlösligt och mycket lätt att använda för nybörjare. Lomansa permania lash lift kit har en keratinboost som skyddar och stärker dina naturliga ögonfransar.

 • Maybelline Falsies Lash Lift Black 9 ml

  Maybelline

  Maybelline Falsies Lash Lift Black 9 ml

  SWEED

  SWEED

  Lashes Lash Lift Mascara 8 ml

  Advanced Pro Tan Remover 200 ml

  Eylure

  Lash Lift Wake me Up (C Curl)

  Over It Remover Tan Eraser 200 ml

  Physicians Formula

  Murumuru Butter Mascara Black

 • CLIONE Lash Lift Kit

  Detta kit är en favorit franslyftsats för många människor eftersom det är minst sannolikt att skada dina naturliga ögonfransar. Cliones cruelty-free lash lift kit lovar hållbarhet och effekten håller länge i veckor utan retusch. Detta kit kommer med stavar i olika storlekar så att du kan ge dina fransar önskat utseende och lyft. Satsen kommer med en obehaglig lukt vilket är den enda nackdelen för vissa människor.

 • Elevate Lash and Brow Lift Solution

  "Elevate Lash and Brow Lift Solution" är en av de vanligaste franslyftningssatserna som kan användas hemma för att få dina ögon att se dramatiska ut. Med hjälp av detta franslyft-kit kan du få fylligare, tjockare och naturliga böjda fransar som håller i åtta veckor. Elevate franslaminering sparar tid och pengar. Dessutom kan detta kit göra om dina bryn för att få dem att se tjockare, fylligare och buskigare ut.

Vad finns det mer?

Det finns många alternativ på marknaden att välja mellan och göra dina ögonfransar lyfta i flera veckor, men det är viktigt att välja rätt för dig själv. Ovannämnda ögonfranshöjningssatser är minst skadliga för din hud och ögonfransar och ger dig en naturligt lyft look. Andra produkter som finns på marknaden kan vara RefactoCil, lash lift mascara (självklart från Maybelline), eller att gå till professionella salonger. Ögonfranslyft är det bästa alternativet till förlängning och falska ögonfransar.