profile picture

Carina    Mars 15, 2021    5 mins

3 MUST HAVE Brun Utan Sol Tips 2022 - För En Enkel Användning

Tillbaka till alla inlägg

Brun utan sol för ansiktet

Vi har och de har även andra gjort, manat till att ALLTID ha handske när du applicerar din brun utan sol. MEN de finns ett litet undantag ibland... Och de är applicering av brun utan sol på ansiktet med en brun utan sol lotion.

brun utan sol face wash

Om du till exempel inte har en handske så kan du applicera med dina fingertoppar, detta kan också ge ett väldigt bra resultat. Detta har vi märkt fungerar väldigt bra med Ida Warg Instant Self Tanning Face Lotion Dark, den har varit enkel att applicera och har en bra konsistens. Glöm dock inte att tvätta händerna direkt för att inte få fläckar på handflator. Och tänk på att risken finns att de färgar av sin på händerna.

Kan man sova med brun utan sol?

Sov med kläder på, det är A-O. Dom flesta applicerar brun utan sol på kvällen och de är kanske också den bästa tidpunkten för att låta produkten verka så många timmar som möjligt. Dock finns de oändliga problem om lakan som blir missfärgade och även om de går bort i tvätten så är de kanske jobbigt att behöva tvätta lakanen ofta om du applicerar Brun utan sol ofta. Tips är då att sova med slappa kläder på för att skydda lakanen och att det är luftigt så att den torkar in sig ordentligt i huden. Det kanske inte räddar hela lakanet men de kommer iallafall inte bli lika stora fläckar. Man kan även sova på en handduk eller någon filt eller liknande som du inte är så rädd om.

teddy bear

Sov med kläder på, det är A-O. Dom flesta applicerar brun utan sol på kvällen och de är kanske också den bästa tidpunkten för att låta produkten verka så många timmar som möjligt. Dock finns de oändliga problem om lakan som blir missfärgade och även om de går bort i tvätten så är de kanske jobbigt att behöva tvätta lakanen ofta om du applicerar Brun utan sol ofta. Tips är då att sova med slappa kläder på för att skydda lakanen och att det är luftigt så att den torkar in sig ordentligt i huden. Det kanske inte räddar hela lakanet men de kommer iallafall inte bli lika stora fläckar. Man kan även sova på en handduk eller någon filt eller liknande som du inte är så rädd om, läs våra tips om hur man sover med brun utan sol.

Älskar du BUS? Dra slidern och se vad som passar dig! 😍

* Vi tar fram bästa brun utan solet för dig

Brun utan sol på händerna - Vad SKA man göra?

Många tycker de är jobbigt att lägga brun utan sol på händerna då de ofta blir fläckar eller ojämnt. Det finns många tips till händerna och ett av dom är att låta bli helt. Alltså, när du lägger din brun utan sol på armarna så stryker du lätt ut med handsken på ryggen av handen (tänk dock på att inte ha "rynkad hy" då kommer du se ut som en tiger). Ett annat tips är att du är väldigt noggrann och försöker komma åt minsta vrå på handen, tänk då på att applicera mellan fingrarna och även inte för nära handflatan, detta kan vara svårt. Ett annat sätt är att forma handen då den ser ut som att du håller i en boll som får plats i din handflata (så man ser mellan fingrarna) och spraya med lämpligt avstånd 10-20 cm.

brun utan sol händer

Kolla in alla produkter som vi rekommenderar så hittar du ännu mer information om vilka produkter som är grymma att använda i år!

Samlade favoritprodukter till bäst pris