profile picture

Carina    Mars 05, 2021    2 mins

Brun Utan Sol För Ansiktet

Tillbaka till alla inlägg

De finns Brun utan sol produkter för både ansikte och kropp. Produkter som är för ansiktet har ofta en formula som är mer anpassade för just ansiktet. De produkter som är till ansiktet kan också ha näringsrikare ingredienser. Sedan innehåller de produkterna som är till kroppen ofta mer DHA (de ämnet som ger den bruna färgen) vilket gör att de produkterna du har i ansiktet ofta ger en mer gradvis uppbyggnad på brännan och därav inte lika lätt att göra tanning misstake. De du ska tänka på när du applicerar brun utan sol i ansiktet är följande

1. PEELING

Det kan vara en bra ide att peela eller exfoliera ditt ansikte en till två dagar innan för att få bort döda hudceller. Om du har döda hudceller i ansiktet så finns risken att din bränna ser lite ojämn ut. Risken att döda hudceller försvinner när du har lagt på krämen och då försvinner den nya brännan tillsammans med huden. Om du vill veta mer om vad exfoliering är och hur man kan göra så har vi ett bra inlägg om i vår blogg, exfoliering förklarat enkelt.

ansiktsmask brun utan sol

2. TORRHET

En utav dom stora bovarna vid applicering av brun utan sol på ansiktet är att man är torr i ansiktet. Det ska man absolut inte vara och du ska verkligen inte applicera någon bus då. Händer det att du har torra partier i ansiktet och vissa lite fuktiga så drar de åt sig mer av krämen och man får väldigt ojämna fläckar i ansiktet. Det bästa man kan göra om man har torr hud och vill busa sig är att man återfuktar huden i några dagar innan och därefter så påbörjar man sin process. Detta är superviktigt ifall man vill ha en fin och jämn bränna.

img mx-auto d-block

3. OLJA

Att smörja in sitt ansikte med olika typer av produkter som innehåller mängder av fetter eller oljor kan vara en nackdel innan man påbörjar en bus-applicering. Det är absolut inte fel att använda oljiga produkter, det är väldigt bra tillochmed - men det kan vara motverkande när man ska använda bus. Om du vet att du ska busa dig dagen efter, skippa isåfall att olja in dig dagen innan för att minimera risken för att få fläckar i ansiktet.

brun utan sol droppar

4. HANDKSE

Det finns lite olika sätt att använda en brun utan sol handske. Man kan antingen använde en handske som man använt tidigare för kroppen och använda resterna av buset på ansiktet, detta är vanligt när man ska göra contour med brun utan sol. Men vill du vara på säkra sidan och verkligen få jämn applicering så ska du använda dig av en separat handske till ansiktet och till kroppen. Skulle det vara så att du har en handske som är dubbelsidig så är det ännu bättre.

brun utan sol kräm

Nybörjare med brun utan sol för ansiktet?

Om du är nybörjare med brun utan sol och vill vara extra försiktig. Börja med en brun utan sol för ansiktet som du kan bland med din dag/natt kräm. De kommer ofta i form av serum eller olja som man kan klicka i några droppar i din kräm och de blir då en gradvis bränna som du använder dagligen tills du är nöjd. Vi rekommenderar Ida Wargs Tanning Drops serum som är riktigt bra för ansiktet!

Älskar du BUS? Dra slidern och se vad som passar dig! 😍

* Vi tar fram bästa brun utan solet för dig

Samlade favoritprodukter till bäst pris